Föredrag om hur man påverkar beteeenden

Varför gör de inte som du säger?

20/3, 2018 kl. 10:43

Har du undrat varför folk inte gör som du säger? Eller varför det är så svårt att ändra sitt eget beteende? Det är mycket förändring i våra organisationer idag. För att det ska blir förändring behöver vi ändra beteende men ofta fortsätter vi göra som vi alltid har gjort. Förändringsresor på jobbet blir ofta både dyrt och plågsamt.

Förklaringen finns i hur vår hjärna fungerar. Vi har samma grundfunktioner nu som för 40 000 år sedan. Samhället har utvecklats en hel del sedan dess men vår hjärna har inte fått någon uppgradering. Den har kvar sina analoga behov i den här digitala tidsåldern.

När vi känner till hur vi fungerar på insidan kan vi ta kontroll över oss själva, må bättre och prestera bättre även i pressade situationer som verksamhetsförändringar ofta innebär.

Välkommen att boka ett inspirerande och matnyttigt föredrag "Varför gör de inte som du säger?"

Några ord för tidigare deltagare:

Intressant, bra liknelser i vardagen/beteende

Mycket intressant, blev mycket eftertanke och bra att man kan relatera till allt både yrkesmässigt och privat. Oftast är det bara fokus på yrkesdelen men eftersom allt hänger ihop så blev allt väldigt påtagligt och jag i alla fall fick en tankeställare och framförallt ett sug på att veta mer.


Jills föreläsning hade jag kunnat lyssna på längre. Föreläsningen skulle kunnat varit längre tid. Det var en bra föreläsning. Man får fler tankar och funderingar över olika tänk.

Föreläsningen var intressant och det kändes som att den var både ”akademisk” och väl förankrad i verkligheten. Personligen gillar jag även att föreläsningarna ”landar” i konkreta förslag till vardagen.

Jag tycker Jill är en proffsig föreläsare. Hon har förmåga att prata på ett enkelt sätt som fångar publiken. Det är bra att hon blandar både exempel från privatlivet och jobbet. Något av det eller både och fångar åhöraren. Bra att hon inbjuder till delaktighet också.

Skriv ut erbjudandet »

Jag vill ta del av detta erbjudande!

Fyll i dina kontaktuppgifter och klicka på "Skicka", så kontaktar vi dig angående detta erbjudande så snart vi kan!

Explain

Explain

Medlem sedan 2018-02-22

Jag heter Jill Nyqvist och vill bidra till effektiva organisationer där chefer och medarbetare mår bra och presterar bra. Jag hjälper till att

... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng