Nybörjarkurs i golf på Älvkarleby Golfklubb

24/8, 2018 kl. 11:43

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg.

Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Går du i tankarna att golf skulle vara kul och spännande att lära sig. Vi håller årets sista nybörjarkurs den 12, 15 och 16 september på Älvkarleby Golfklubb.

Kursen omfattar en kortare teoretisk del på drygt 2 timmar och 8 timmmar praktisk träning. Självklart lånar du klubbor av oss om du inte har.

Vi lämnar specialpris på den sista kursen för Effect Plus medlemmar mot uppvisande av medlemskort. Erbjudandet gäller per person och ni kan vara två personer per Effect Plus medlemskap.


Vill du istället ta privatundervisning har vi tre tränare som kan hjälpa dig. Vi heter Hanna, Daninel och Johan.


Välkomna till oss på Älvkarleby Golfklubb

Skriv ut erbjudandet »

1 250:- inkl. moms
(Ord. pris: 1 600:-)

Erbjudandet gäller t o m 2018-09-24

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng