Golfens Dag den 26 maj

25/5, 2018 kl. 10:53

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Bli med i ett värdeskapande samarbete.

Den 26 maj kl. 10-13.00 arrangerar vi "Golfens Dag" på Älvkarleby Golfklubb. Alla ni som är nyfikna på golf får här möjlighet att få information, instruktion och vara med i roliga tävlingar för att testa golf.

Alla är välkomna till denna dag nya golfare, gamla golfare eller nyfikna. Kläder efter väder och träningsskor rekomenderar vi till alla er som kommer för att vara med och testa golf.

Vi har nu också fått den golfbil som gör det möjligt för funktionsnedsatta med nedsatt benfunktion att också gå golfkurs, träna och spela golf hos oss på Älvkarleby Golfklubb. Vi är en av få klubbar i landet som har denna möjlighet att erbjuda en sådan bil till fysiskt funktionsnedsatta att träna och spela golf.

Vi kommer också under "Golfens Dag" att arrangera klubbdemo med Titleist. Här kan du testa alla sommarens nyheter av järn, trä och drives. För att få bästa experthjälp under demon bokar du in en tid för demohjälp på titleist.se/events.

Denna dag är det också tävling med Naturkompaniet i Gävle som tävlingssponsor.

Välkomna till en dag med massa aktiviteter på Älvkarleby Golfklubb:-)

Skriv ut erbjudandet »

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng