Älvkarleby Golfklubb öppnar för säsongen

26/4, 2018 kl. 13:03

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Bli med i ett värdeskapande samarbete.

Alla Effects medlemmar ges den fantastiska möjligheten att spela golf hos oss på två stycken spelbrickor som ägs av Efftect. Dessa bokas genom Nalle och förvaras hos oss på Älvkarleby Golfklubb och kansliet.

DÅ ÄR DET DAX!
På lördag den 28 april öppnar vi Älvkarleby Golfbana för säsongen 2018. Första start är kl. 08:00. Shopen öppnar kl. 07:30 för att kunna hjälpa dig med allt från medlemskap, lösande av greenfee till nytt material.

Tidsbokningen via Min Golf är öppnade. Ett par hål har provisoriska greener p.g.a vått underlag. Green feen är p.g.a. detta tills vidare reducerad från 420 kr till 300 kr över helgen.

Då banan fortfarande är känslig för slitage så ber vi er ALLA att vara noga med att lägga tillbaka uppslagen torv och laga nedslagmärken.

Drivingrangen är öppen med mattutslag, likaså puttinggreen vid rangen. Närspelgreen är fortfarande stängd!Välkomna till ny säsong på Älvkarleby Golfklubb, stället du kan njuta av golf och god mat!

Skriv ut erbjudandet »

300:- inkl. moms
(Ord. pris: 420:-)

Erbjudandet gäller t o m 2018-05-26

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Publicera

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng