Com7 AB

Presentationsbild saknas

Jag var med och grundade Com7 för åtta år sedan och är en av fyra delägare. Vi är idag ca 40 anställda på våra två bolag Com7 och Callisto Mobil. På våra tre kontor som ligger i Sundsvall, Solna och Göteborg omsätter vi drygt 80 miljoner. För egen del utgår jag från mitt hemmakontor i Gammelbyn, Gävle sedan tre år tillbaka. För att bredda mitt sociala nät och affärsnät i Gävle med omnejd har vi valt att gå med och jag ser fram emot att träffa er företagare framöver

Com7/Callisto Mobil är medlemmar i kedjan Ringup och jobbar ständigt med att hitta den bästa lösningen för våra kunder när det kommer till svarsservice, mobiltelefoni, växlar, IT-lösningar och övriga kommunikationslösningar med en bred produktportfölj och erfarenhet.

Vi är en samarbetspartner till alla de fyra stora operatörerna inom mobiltelefoni - Telia, Telenor, Tele 2 & TRE och är en fristående återförsäljare i RingUp-kedjan <http://www.ringup.se/> som är Sveriges äldsta återförsäljare och har funnits sedan 1989.

Den bästa lösningen kan vara allt från pris till användarvänlighet, funktioner m.m. och då vi sitter med alla operatörer så kan vi således förhandla och bistå er till den bästa och förmånligaste lösningen.

Gå gärna in och se filmen som vi gjort med Mackmyra whiskey. De ringer med vår operatörsneutrala växel Ringupme och använder sig av vår svarsservice.

Mackmyra Whiskey https://www.youtube.com/watch?v=ceX_v8UYzkY

Med vänlig hälsning

Fredrik Eriksson

Visa:

Com7 ABs senaste material

Com7 partner till Mackmyra Whisky

Com7 partner till Mackmyra Whisky

(Videoklipp) Publicerad 13/4, 2018 kl. 10:15

Vi är stolta över att hjälpa Mackmyra Whisky med deras växellösning. Vi har hjälpt dem upphandla operatör och de använder sig av vår växellösning som är oberoen...

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng