Movexum

Anna Utterberg

Gävleborgs företagsinkubator - för dig som är redo att lyfta med din idé!

Har du en idé som är för bra för byrålådan? Kom med den till oss! Vi hjälper drivna entreprenörer att affärsutveckla och kommersialisera sina idéer.

Movexum är Region Gävleborgs företagsinkubator. Hos oss kan du få hjälp och tillgång till coaching, finansiering, community, nätverk, marknadsföring och kommunikation samt infrastruktur för hur du bygger ett hållbart bolag.

Movexum är en av Sveriges 44 företagsinkubatorer och medlem i SISP. Vårt regionala uppdrag består i att utveckla processer för att stödja ideér och entreprenörer så att fler ideér kommersialiseras, blir växande företag och skapar tillväxt samt kompetensförsörjning i länet. Bolaget ägs av Region Gävleborg och verksamheten finansieras av Region Gävleborg, tre kommuner samt Högskolan i Gävle.

Kontakta oss på Movexum så hjälper vi dig att lyfta med din idé!

Visa:

Movexums senaste material

Svenska startups presenteras på den kanadensiska marknaden

(Artikel) Publicerad 16/8, 2018 kl. 08:41

Scandinavian Startup Week är ett återkommande initiativ för att ta nya tillväxtföretag ut på internationella marknader. Resan samarrangeras av BizMaker i Väster...

Välkommen till Movexum med din idé!

(Artikel) Publicerad 16/1, 2018 kl. 13:54

Har du en idé som är för bra för byrålådan? Kontakta oss - vi hjälper startups, entreprenörer och innovatörer att affärsutveckla och kommersialisera sina idéer....

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng