Föreläsare effect+kryssningen

Föreläsare/underhållning effect+kryssningen 2018

 

Karin Winther 

Du har 3 sekunder på dig att fånga konsumentens uppmärksamhet på sociala medier.

Karin Winther är producent, digital strateg, skribent och tv-profil med över tio års erfarenhet av mediebranschen och en rejäl dos digital spetskompetens.

Med sin kunskap hjälper och inspirerar Karin Winther företag och organisationer att utveckla rätt innehåll och sätta smarta, digitala strategier för att nå fram med sitt budskap.

Inom två år beräknas 80% av all internettrafik bestå av videoinnehåll. Det blir därmed viktigare än någonsin att veta hur man med rörlig bild bygger en relation till sin målgrupp, skapar engagemang och bygger långsiktiga relationer – oavsett vilken bransch man jobbar i.

Med över tio år i mediebranschen på företag som SVT, Nexiko, Anagram, Veckans Affärer och Svenska Dagbladet har Karin Winther utvecklat en unik bredd och spetskompetens i roller som digital chef, digital strateg, kreativ chef, producent, programledare och skribent. 

 

Dan Erhard Olsson

En lång sjukdomsperiod födde mobilspelet Clear Vision, som har spelats över 100 miljoner gånger. Nu har skaparen och spelentreprenören Dan Erhard Olsson fem anställda och siktar på 100 miljoner kronor i omsättning inom två år.

Under tiden jag inte kunde spela fotboll hade jag helt plötsligt väldigt mycket fritid över. Det var då jag började utveckla Clear Vision”.

Det var ett webbaserat flashspel som han byggde från grunden, med en värld där humoristiska streckgubbar agerar prickskyttar. Animation, illustration, manus och programmering lärde han sig genom att prova sig fram. Ett år senare, 2008, var spelet redo för att se dagens ljus och Dan Erhard Olsson blev snart kontaktad av ett amerikanskt bolag som köpte en licens för 500 dollar. 

”Det blev som en uppenbarelse – kan man tjäna pengar på det här?”, säger han och berättar att Clear Vision spelades över 100 miljoner gånger.

 

Peter Siljerud

Din guide till framtiden

Civilingenjören som blev framtidsforskare och dessutom utbildad inom AI. På fritiden bygger han neutrala nätverk och laborerar med deep learning.

Peter Siljerud är en trendspanare som föreläser om framtid och omvärldsbevakning. Det handlar dels om att stödja företag i deras omvärldsbevakning och dels att finna framgångsrika vägar framåt. Han föreläser bl.a. om Generation Y, samhället i transformation, digitalisering, framtidens media, reklam, kommunikation, internettrender, IT & teknik, artificiell intelligens och nya affärsmöjligheter.

Han är en erfaren och internationellt uppskattad processledare, utbildare och föredragshållare. Tidigare arbetade han som framtidsstrateg på Kairos Future och omvärldsanalytiker på Intel.

 

Direktlänkar till:
Bokning I Hytter I Föreläsare Program I Utställare

 

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Google översättning

Hjälp

Stäng