Movexum bjuder på kunskap - tema bygga team

Datum: 17/10, 2018 Tid: 08:30 - 10:30 Plats: Movexum, Vågskrivargata 5, Gävle

Som grundare och ledare för en startup kan man behöva hantera utmaningar där man själv inte har den kunskap, resurs eller kanske det mandat som krävs för att man ska bli framgångsrik på marknaden. Lösningen kan vara att samarbeta med andra intressenter, individer eller organisationer. Kom och lyssna på Tommy Sandin från vår partner Norlin & Partners som jobbar med organisationsutveckling och som vet hur man bygger framgångsrika team.
- Samverkan kan vara i ett team mellan ägare/anställda i företaget eller samverkan med externa intressenter som påverkar och blir påverkad av företagets sätt att bedriva verksamhet. I båda fallen är det en utmaning att hålla ihop grupper av intressenter för att samverkan ska bli framgångsrik, speciellt om det finns motstridiga perspektiv och intressen. Detta ställer ökade krav på att utveckla kompetenser för att hantera samverkansarbetets innehåll och form inom och utanför företaget, berättar Tommy Norlin, affärsutvecklingschef på Norlin & Partners.

Föreläsningen vill ge dig som ny företagare och startup möjlighet att dela dina erfarenheter med andra och få med dig lite nya insikter vilka delar som blir viktiga att tänka på för en lyckad samverkan.

Agenda:
08.30-09.00 Frukost och mingel
09.00-10.00 Föreläsning
10.00-10.30 Frågestund

Föreläsningen är gratis men kräver anmälan. Anmäler dig gör du här; https://movexum.se/event/movexum-bjuder-pa-kunskap-tema-bygga-team/

Movexum

Movexum

Medlem sedan 2018-01-16

Gävleborgs företagsinkubator - för dig som är redo att lyfta med din idé!

Har du en idé som är för bra för byrålådan? Kom med den till oss! Vi... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng