Kom igång med LinkedIn på riktigt!

Datum: 4/8, 2018 Tid: 09:00 - 16:30 Plats: Gavle centralkonferens, Gävle

Tänker du att du borde använda LinkedIn men vet inte hur du ska komma igång?Många är osäkra på hur man sätter upp sin profil och bygger nätverk. Osäkra på hur man får till värdeskapande innehåll och tar kontakt med intressanta personer.

LinkedIn är världens största professionella nätverk med över 3 miljoner medlemmar i Sverige. Användandet av nätverket ökar och det finns en plats för dig! Börjar du arbeta aktivt och kontinuerligt idag så har du ett försprång jämfört med dina konkurrenter.

När du förstår och kan använda kraften i LinkedIn kan du till exempel:

- Bygga och stärka ditt personliga varumärke
- Bygga och stärka din organisations varumärke
- Öka din försäljning
- Hitta fler relevanta kandidater till rekryteringar
- Få inspiration och nya kunskaper varje dag

Många tycker att det här är svårt och därför har jag och Ulrika Mårtén utvecklat kursen Kom igång med LinkedIn på riktigt! Efter kursen har du en uppdaterad profil, kunskaper hur du använder plattformen och en plan för hur du ska få in din kontinuerliga närvaro på LinkedIn i din arbetsvardag.

Passa på! Kursen går på tre orter:

4 september Gävle
25 september Borlänge
27 september Uppsala

Ange Effect+ så får du 15 % rabatt vid anmälan! Sista anmälningsdag 24 augusti. Obs! Begränsat antal platser. Anmälan bindande men platsen kan överlåtas till kollega.

Anmäl dig här: https://www.simplesignup.se/event/123444-kom-igaang-med-linkedin-paa-riktigt

Varmt välkommen!

Explain

Explain

Medlem sedan 2018-02-22

Jag heter Jill Nyqvist och vill bidra till effektiva organisationer där chefer och medarbetare mår bra och presterar bra. Jag hjälper till att

... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng